Hirdetés

Kiszivárogtak az új Battlefield pre-alpha képei

|

Ezeket a képeket legalalább már nem nagyítóval kell nézegetnünk.

Hirdetés

Alig, hogy megírtuk: a fejlesztők tovább hergelték a közösséget egy rejtélyes üzenettel, máris itt a következő adag Battlefield csomag. Ellentétben a korábbi képekkel és videókkal, ettől senki nem fog rohamot kapni és még a felbontás is olyan, hogy azt ne kelljen mesterséges intelligencia segítségével feljavítani, csak hogy rájöjjünk, semmi sem látszik rajtuk.

Az EA nem döntött jól, amikor elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, június 9-ig vár a bejelentéssel, hiszen még a titoktartási szerződést aláírók köréből is gyakorta kerülnek ki információk, mint például most ezek az új, szinte biztosan hiteles képernyőmentések.

Hirdetés

Azt már eddig is tudni véltük, hogy a modern kor (pontosabban a közeli jövő) lesz a játék színtere, ezek a fotók azonban minden eddigi kétségünket zárójelbe teszik:

A korábbi híreket is megerősítik ezek a képek, miszerint a játékban minden eddiginél látványosabb lesz a Levolution, továbbá, hogy a pályákon dinamikusan változik majd az időjárás és a napszakok is rotálódnak majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az idén megjelenő Battlefield valószínűleg hemzseg majd a mikrotranzakcióktól is, úgyhogy ezzel kapcsolatban nincs más tennivalónk, mint reménykedni, hogy okosan, nem a játékosok arcába tolva csinálja majd az EA. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)