Hirdetés

Kiszivárogtak részletek egy Elden Ring trailerből, de még ne örüljetek annyira

|

A rövidke felvételek ugyanis borzalmas minőségűek, ráadásul elvileg egy nagyon régi előzetesből származnak.

Hirdetés

Nincs olyan videojátékos esemény vagy nagyobb bemutató, melynek közeledtével ne kezdenének el szállingózni a pletykák, miszerint majd itt fogják nekünk végre valahára megmutatni a FromSoftware-féle Elden Ring első gameplay videóját. Tudjátok, ez az a játék, melyen Hidetaka Miyazaki és George R. R. Martin készítenek együtt, és amiről semmit nem mutattak nekünk a 2019-es teaser trailer óta.

Aaron Greenberg, az Xbox ügyvezetője nemrég elmondta, márciusban sem fog új Elden Ring trailer érkezni, viszont azt még ő sem tudhatta, hogy a szivárogtatók előkotornak egy korábbi videót. 

Hirdetés

A napokban elkezdett ugyanis keringeni a neten két rövidke, kamerával felvett gameplay részlet, melyek elvileg az Elden Ring egy korai, 2020-as verzióját mutatják meg. A hangsúly itt tényleg a korain van, könnyen lehet, hogy jelenleg már semmi sem úgy fest a játékban, ahogy az alábbi rövidke videókon látható - már amennyi egyáltalán látható belőle, tényleg pocsék minőségű felvételekről van szó. Én annyit tudtam kivenni belőlük, hogy a második videóban van egy sárkány. 

Jason Schreier, a Bloomberg újságírója korábban már azt elmondta, értesülései szerint az Elden Ringet immár többszörösen elhalasztották (értelemszerűen a vírushelyzet miatt lassult le a fejlesztés), de valamikor a közeljövőben végre tényleg megmutatják majd nekünk a játékot. Nagyon reméljük, hogy tényleg így lesz, és nem csak sárkányformájú pixelhalmokat kell nézegetnünk. A Video Games Chronicle információi szerint egyébként nem érdemes 2021-es megjelenésre számítani.

Frissítés: Közben kikerült egy összefüggő videó is, ebből származnak a korábban kiszivárgott részletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)