Hirdetés

Kitálalt a rendező: egy csomó Silent Hill-játék készül egyszerre

|

A Konami a jelek szerint hatalmas lendülettel éleszti fel a sorozatot.

Hirdetés

A Resident Evil remake-ek sikerén felbuzdulva belevetette magát a franchise felélesztésébe a Silent Hill stábja. A Konami egyszerre több címen is dolgozik, hosszú évekre előre tudják, mikor melyiket szeretnék megjelentetni. Erről az első Silent Hill film rendezője beszélt egy francia interjúban, méghozzá lazán és kötetlenül.

Dolgozom a Silent Teammel, az eredeti részek fejlesztőivel a Konaminál, több játék is fejlesztés alatt áll éppen, több csapat dolgozik rajtuk, hosszú a címek sora, újraélesztik a franchise-t. Szerintem meggyőzte őket a Resident Evil remake-ek sikere, amelyek tényleg kivételes játékok lettek.

Hirdetés

Gans hozzátette, hogy nem közvetlenül a játékokon dolgozik, inkább csak tartja velük a kapcsolatot. Azt is elmondta, hogy az elismert Bloober Team (Layers of Fear, The Medium) fejleszti a Silent Hill 2 remake-jét, amelyről eddig csak pletykákat hallottunk. Nem tudni, hogy a kiadó adott-e zöld utat a nyilatkozatnak, mindenesetre furcsa, hogy ilyen nyíltan beszél a projektről anélkül, hogy bárki hivatalosan bejelentett volna bármit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ez persze mind nagyon jól hangzik, de tudjuk, hogy nagyon kiemelkedő játékokat kell letenniük az asztalra, hogy a játékosok megbocsássanak a Hideo Kojima-féle, meghiúsult epizód és a PT demó körüli botrány miatt. A következő projekt a The Short Message lehet, ami egy korhatárbesorolással foglalkozó szervezet oldalán bukkant fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)