Hirdetés

Kitalálta a Rockstar, hogyan gombolhatna le több pénzt a GTA Online játékosairól

|

Érkezik a GTA+ névre keresztelt előfizetési modell, ami különféle előnyöket ígér havidíjért cserébe.

Hirdetés

Mi magunk is eltöprengtünk azon, hogy vajon miért kér pénzt a Rockstar Games olyan next-gen frissítésért, amelyhez foghatóval az iparág más szereplői többnyire ingyen örvendeztetik meg hűséges vásárlóikat. Nos, a brit játékeladási toplistán bekövetkezett trónfosztás egyértelmű válasszal szolgál: azért, mert így is kell az embereknek, és sokan, nagyon sokan hajlandóak fizetni a nagyobb felbontású textúrákért vagy épp a 60 fps-ért.

Nyilván az sem lényegtelen, hogy a Rockstar a next-gen verzióval (akár a GTA V nélkül is) megkönnyíti, hogy új életpályára állítsunk egy karaktert a GTA Online-ban. És ha már beszippantott minket a valaha volt legsikeresebb live service játékok egyike, akkor miért ne költenénk el még egy kis pénzt - merülhetett fel a kérdés a cég döntéshozóinak fejében.

Hirdetés

Erre pedig a legjobb megoldás az alkalmi vásárlások helyett a havidíjas GTA+ tagság, aminek előnyeit kizárólag azok élvezhetik március 29-étől, akik PlayStation 5-ön vagy Xbox Series X|S-en birtokolják a GTA Online-t. Amennyiben tehát kicsengetünk havonta 5,99 dollárt (igazi amerikai valutát), úgy elhelyeznek a Maze Banknál vezetett számlánkon havi félmillió GTA dollárt, ingatlanokat szerezhetünk Los Santosban és a város környékén, különleges járműfejlesztésekhez férünk hozzá, kihasználhatjuk a tagoknak járó kedvezményeket, és elvileg a pénz és az RP is gyorsabban csordogál. A részleteket a Rockstar oldalán találjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)