Hirdetés

Kiterjeszti globális disztribúcióját a Bethesda

|

Megegyezés született a Connect Entertainment és a Bethesda között, így 19 nációban kerülhet forgalomba a Fallout 3.

Hirdetés

Hamarosan tizenkilenc fejlődőképes piacon kerül szétterítésre az októberben megjelent, kritikusok és játékosok által egyaránt pozitív hangvételben fogadott Fallout 3. A Bethesda Softworks globális disztribúciós szerződést kötöttek a Connect Entertainment vállalatával, a megállapodásnak köszönhetően poszt-apokaliptikus alkotásukkal számos ország vásárlói megismerkedhetnek. Konszenzusuk keretében Görögország, Málta, Ciprus, Törökország, az Egyesült Arab Emírségek, Kuvait, Omán, Szaúd-Arábia, Jemen, Libanon, Katar, Egyiptom, Bulgária, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Macedónia és Montenegró területén kerül hivatalos forgalmazásba a Fallout harmadik epizódja minden, a játék által támogatott platformon. Reméljük a Bethesda Softworks által kitaposott útvonalat minél több fejlesztő tekinti követendő példának, azonban tető alá hozott szerződésük pontos részleteiről nem érkeztek információk, így csak találgathatunk, hogy lokalizált kópiák kerülnek-e forgalomba az említett országokban, valamint azt sem tudni, milyen áron kívánják értékesíteni az egyes üzletekben már olcsóbban beszerezhető játékot.

fallout3_1.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)