Hirdetés

Kitiltották a Gotham Knights íróját az Elden Ringből, a PC-s verziót okolja

|

Az internet imádja az Elden Ringet, legalábbis addig, amíg nem a PC-s átiratról van szó. A játék nem a legjobb arcát mutatja az asztali és hordozható gépeken, ami néhányaknak komoly gondot okoz.

Hirdetés

Az Elden Ring elsődlegesen egy egyszemélyes RPG. A fejlesztők arra koncentráltak, hogy mindenki gond nélkül élvezhesse a sztorit, a harcokat és az atmoszférát, de mint minden From Software játékba, úgy ebbe is belekerült az opcionális co-op/PvP rendszer. Ezzel nincs is semmi gond, amikor az Elden Ring tökéletesen működik, de a PC-s verzióval nem ez a helyzet. Ugyan a kezdeti szerverproblémák nagyrészt rendeződtek, ez a kiadás port még mindig küzd teljesítménybeli nehézségekkel.

Ez sokaknak megkeserítette a játékélményét, többek között Mitch Dyernek is, aki egyébként a Gotham Knights csapatának egyik oszlopos tagja. 

Hirdetés

Dyer innentől kénytelen lesz kiszállni a céges csatákból, mivel a játék kitiltotta őt az online térből. Az indoklás az volt, hogy "túl gyakran bontja meg a kapcsolatot a szerverrel", ami egyébként Dyer elmondása szerint a PC-s verzió csapnivaló állapota miatt történt.

"A játék naponta háromszor omlik össze, mert ilyen rossz az optimalizáció. Olyan rosszul fut a játék, hogy kitiltott. Elképesztő. Imádom a gaming jövőjét."

Az Elden Ring csodálatos játékélményt garantál sokaknak, de ez nem jelenti azt, hogy hibátlan a móka. Reméljük, hogy a PC-s változatot sikerül majd helyre tenniük, mert annak problémái sokat elvehetnek egy egyébként közel tökéletes kalandból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)