Hirdetés

Kitűzték, mikorra készülhet el a The Elder Scrolls: Skyblivion, de ha akarjuk, előbb is megjelenhet

|

A Skyrim motorjával újraalkotott Oblivion egy hatalmas projekt, ami hosszú-hosszú évek óta készül. A fejlesztők legalább már annyit tudnak, hogy mikor jelenhet meg legkésőbb.

Hirdetés

A Skyblivion projekt mögött álló csapat elhatározta magát, és ahelyett, hogy olyan időpontokat ígérne, amiket nem tud tartani (vagy nem mondana semmit), elárulta a mod megjelenési dátumát. Oké, megjelenési dátumnak nevezni egy évszámot kicsit erős, de legalább ismerünk végre egy körülbelüli tervet.

A mod legutóbbi trailere (ami egyébként magyar felirattal is elérhető) azt ígéri, hogy a Skyblivion legkésőbb 2025-ben válik mindenki számára elérhetővé.

Hirdetés

A dátumhoz tartozik egy apró megjegyzés is: a csapat folyamatosan keres önkéntes segítséget, és feltételezik, hogy a megfelelő méretű osztaggal felvértezve akár 2025 előtt is be tudják fejezni a melót. Nyilván ez egy erős feltételezés, de akárhogy is, a munka pörög, a srácok nem adták fel, és már látják maguk előtt az évtizedes projekt végét.

A Skyblivion projekt célja, hogy az Oblivion összes tartalmát átpakolják a Skyrim motorjára. Ez egy teljes munkaidős fejlesztőcsapatnak is komoly kihívást jelentene, de hobbiból dolgozó modfejlesztőknek pláne nagy feladat. Akárhogy is, a Skyblivion még így is valószínűleg előbb fog megjelenni, mint a The Elder Scrolls VI.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)