Hirdetés

Kíváncsi vagy, milyen lenne egy Lengyelországban játszódó GTA? Hamarosan kipróbálhatod

|

Egy kitartó modder több évig dolgozott azon, hogy Varsóvá alakítsa a GTA IV térképét.

Hirdetés

Közel 10 éve már, hogy megjelent az ikonikus Grand Theft Auto sorozat ötödik része, mely azóta három konzolgeneráció gépeire is ellátogatott, és ugyan kap majd egyszer folytatást is, ám arra még egy darabig várnunk kell. Miközben Rockstar csapata az előző játékoktól jó eséllyel sokban különböző GTA VI-on ügyködik, számos modder dolgozik azon, hogy még különlegesebbé tegye az alapjátékokat.

A BartoszBuster nevű lengyel fejlesztő 2014-ben vágott bele egy nagyobb projektbe, aminek a lényege, hogy a Grand Theft Auto IV térképét teljesen átalakítsa, és Liberty City helyett Varsóban kalandozhassanak a játékosok.

Hirdetés

A kitartó modder hamarosan befejezi a munkát, és a tervek szerint augusztus 1-jétől válik elérhetővé a Grand Theft Auto Poland: Warsaw mod. BartoszBuster törekedett arra, hogy Varsó legnépszerűbb helyszíneit a lehető legélethűbb formában jelenítse meg, és a város teljesen felfedezhető legyen. Egy kedvcsinálót is készített a projekthez, ezt alább láthatjátok.

A GTA IV Varsó modot BartoszBuster hivatalos honlapján találjátok meg, onnan lehet majd letölteni is, méghozzá teljesen ingyen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)