Hirdetés

Kiveszik a Battlefield 2042-ből a játékmódot, amivel eredetileg reklámozták a játékot

|

Ahelyett, hogy a Battlefield 2042 egyik fő játékmódjává vált volna, most teljesen törlik a játékból.

Hirdetés

Valószínűleg senkinek nem kell elmesélnünk, hogy mekkora bukás lett a Battlefield 2042. Ahhoz képest, hogy korábban a közösség a Battlefield V miatt volt teljesen befeszülve, most mindenki örömmel tér vissza a második világháborúba, akkora csalódást okozott az új epizód. A DICE legújabb játékának totális megsemmisüléséhez rengeteg tényezőnek kellett egyszerre érvényesülnie. A megtévesztő reklámkampány, a borzalmas teljesítmény és az értelmezhetetlen játékmódok mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy a Battlefield 2042-vel mostanra alig néhány ezer játékos foglalkozik csak világszerte.

Miután a DICE az elmúlt időszakban megpróbálta a lehető legjobb teljesítményt kipréselni az ezer sebből vérző játékból, most végre ráfordul a tartalmi dolgokra, kezdve azzal, hogy töröl egy játékmódot, amire korábban a legbüszkébb volt.

Hirdetés

A Breakthrough játékmód 128 fővel a DICE egyik legnagyobb fegyvertényének számított, hiszen ennyi katona részvételével hatalmas harcok bontakozhattak volna ki bármely csatatéren. Legalábbis elméletben, mert a gyakorlatban becsődölt a dolog, sem a játékmód, sem a pályák nem voltak igazán alkalmasak 128 játékos kezelésére.

Látva a kudarcot, az EA és a DICE meghozták a valószínűleg házon belül is nagyon kínosnak gondolt döntést, és törölték a 128 fős Breakthrough játékmódot, helyette már csak a 64 résztvevős verzióra lehet belépni a frissítés után.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szerintetek milyen módosításokat kellene eszközölni, hogy visszatérjenek az emberek a Battlefield 2042-höz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)