Hirdetés

Kivette a Ubisoft az Assassin's Creed Valhalla egyik küldetését egy hiba miatt

|

Csupán átmeneti megoldásról van szó, a fejlesztők dolgoznak a javításon, ami majd egy nagyobb patch formájában érkezik.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla március 16-án aktivált 1.2.0 számozású frissítését követően furcsa jelenség alakult ki a játékban. Sokan számoltak be arról, hogy Ravensthorpe környékén gyakorlatilag minden ok nélkül összeomlik a játék az összes elérhető platformon. A fejlesztőcsapat már vizsgálja a hibát, és egyelőre egy szokatlan megoldást talált, mielőtt a végleges javítás megérkezne.

Hirdetés

Jelenleg tehát átmenetileg elérhetetlenek a Settlement Decorations tárgyak, amelyek vélhetően az összeomlások legfőbb okozói. Emellett ugyancsak inaktív az Ostara Festivalhoz kapcsolódó küldetéssorozat, amely ezekhez a tárgyakhoz kapcsolódnak. A Ubisoft elnézést kért a kellemetlenségekért, és a fejlesztők tervei szerint jövő héten érkezhet a frissítés, ami végleges megoldást hoz az összeomlásokra.

A Valhalla első nagyobb bővítésére, a Wrath of the Druids DLC-re pedig már nem is kell olyan sokat várni, ugyanis április 29-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-re és Xbox One S|X-re egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)