Hirdetés

Kizárólag Wii U-ra érkezik a Bayonetta 2

|

A Platinum Games hollófekete hajzuhatagba öltözött boszorkánya minden más platformot kikosarazott.

Hirdetés

A Shinji Mikami nevével fémjelzett 2010-es Bayonetta nem aratott világra szóló sikert, de 1,9 milliós eladott példánnyal, 85 és 90 százalék közötti értékeléseivel nem elhanyagolható méretű rajongótáborra tett szert.



A Sarah Palin hasonmásnak is beillő szemüveges boszorkány történetét egy a Devil May Cryra emlékeztető játékmenettel toldották meg a fejlesztők, és Xbox 360, valamint PlayStation 3 platformokra adta ki a Sega. Arra a két konzolra, amire a frissen bejelentett folytatás (pedig egy hónapja még nem is volt tervben) biztos, hogy nem fog kijönni. Ennek a hátterében nem más áll, minthogy a Sega átadta a jogokat egykori riválisának, a Nintendónak. Az olasz vízvezeték szerelőről elhíresült cég pedig megragadta a lehetőséget, és a Bayonetta 2-t már exkluzív címként állította hadrendbe a Wii U mellett. Úgy fest tehát, hogy ha érdekel minket a folytatás, akkor nem ússzuk meg 100 lepedő alatt, hiszen a konzolt is meg kell hozzá vásárolnunk.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)