Hirdetés

Kizárták a League of Legends Bajnokság csaló győzteseit

|

A Major League Gaming hétvégén rendezte a nyári bajnokság döntőjét, ami sajnos nem zajlott le zökkenőmentesen.

Hirdetés

A verseny fő attrakciója egyértelműen a Starcraft 2 döntő volt, és itt nem is volt semmi probléma, vagy szabálytalanság, de a League of Legends első két helyéért vívott küzdelem nem volt tiszta. Az elsőségért a Curse NA és a Team Dignitas szállt ringbe, de mindkettejüket kizárták, miután bizonyosságot nyert, hogy a két csapat összejátszott, tehát csaltak. Az MLG ezt írta a hivatalos honlapján: "sajnálattal tudatjuk, hogy nem díjazzuk a League of Legends Summer Championship első és második helyen végzett csapatokat, mivel azt állapítottuk meg, hogy a Curse NA és a Team Dignitas összejátszott. Ez egyértelműen sérti az MLG Hivatalos Magatartási Szabályait, mely a játék manipulálására vonatkozik. Ennélfogva mindkét csapatot kizártuk, és nem kapják meg sem a helyezésüket, sem a pénzdíjat."

Márpedig a pénzdíj nem kevés, hiszen az első helyezett 20.000 dollárt, míg a második 12.000 dollárt vihetett haza. Ebben az esetben a kizárásokat követően a harmadik és negyedik helyezett örülhetett, ugyanis az ő markukat ütötték a zöldhasúak. A Starcraft 2 nyertesének 25.000 dollár járt. A Riot természetesen egyetértett a döntéssel, hiszen a sportszerűtlenség felett nem lehet szemet hunyni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)