Hirdetés

Klasszikus karaktereket és lézerpuskát is hoz a Call of Duty: Warzone utolsó szezonja

|

A Call of Duty: Warzone 2 őszi indulása előtt még érkeznek új tartalmak a népszerű battle royale-ba.

Hirdetés

Végéhez közelít a Call of Duty: Vanguard és egyben a Call of Duty: Warzone életciklusa is. Néhány nap múlva elkezdődik az ötödik és egyben utolsó szezon, amelyben a korábbi Modern Warfare és Black Ops játékokból ismert karakterek is csatlakoznak a Warzone csatateréhez. A szereplők mellett több régi-új fegyvert is hoz a Last Stand szezon, illetve a Caldera's Peak terület is megújul, így a Warzone vége előtt még lesz lehetőség és idő az újdonságokat kipróbálni a folytatás megjelenéséig.

Megújul a Warzone Gulag, a vulkáni aktivitásnak köszönhetően az időjárás és a fények is változnak, a Doomsday Station, a Supply Box UAV, a Personal Supply Box és a Rage Serum pedig felpörgetik majd a meccseket. A korábbi játékokból visszatér Raul Menendez (Black Ops 2), Khaled Al-Asad (Modern Warfare), Gabriel T. Rorke (Ghosts) és Seraph (Black Ops 3). A fegyverek tárházát bővíti az EX1 Energy Rifle, a RA 225 SMG, a Valois revolver, illetve a BP50 és Lienna 58 karabélyok is.

Hirdetés

A Vanguardba érkezik két új térkép, illetve a Zombies is kap egy új történetszálat, na meg egy rakás kozmetikai csomagot is lehet majd vásárolni.

A Warzone és a Vanguard ötödik szezonja augusztus 24-én indul az összes támogatott platformon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)