Hirdetés

Klotzen! Panzer Battles - körökre osztott világháborús stratégia érkezik

|

Ha szerettétek a Panzer Generalt, akkor ez is tetszeni fog.

Hirdetés

A stratégiai játékok reneszánszukat élik, egyre többen próbálkoznak azzal, hogy ismét népszerűvá tegyék a műfajt, legyen szó a Company of Heroes nyomdokain lépkedő Ancestors Legacy-ról, vagy a Panzer Generalt idéző Klotzen! Panzer Battlesről.

Hirdetés

A horvát Maxim Games játékában 22 oszály több mint 600 különböző egységét küldhetjük csatába, köztük gyalogosokat, páncélosokat, tankvadászokat, bombázókat, csatahajókat és tengeralattjárókat. A hexatáblás pályákon több tucat második világháborús történelmi csatát játszhatunk újra, földön vízen és levegőben. Harcolunk majd havas hegyvidékeken és a sivatagos afrikai fronton is.

A nyáron érkező játékban hatalmas pályákon kommandírozhatjuk az egységeinket, akiket 80 speciális képességgel erősíthetünk. Rajongóknak kötelező vételnek tűnik.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)