Hirdetés

Ingyen kipróbálható a szezon egyik nagy PS4-exkluzívja

|

Váratlanul megjelent egy demó a PlayStation Store-on, így aki nem tudja, mivel játsszon mostanában, most belekóstolhat a Knack 2-be.

Hirdetés

A PS4-tulajok remélhetőleg már lecsaptak az Uncharted: The Lost Legacyra, de tekintve, hogy ez egy aránylag rövidebb rész, simán elképzelhető, hogy végeztek is vele. Még a Gran Turismo Sport előtt jön egy másik Sony-játék, a Knack 2, mely elsősorban a fiatalokat célozza meg, de általánosságban a platformerek kedvelőinek érdemes figyelni rá.

Hirdetés

Az európai PlayStation Store-ból letölthető a demó, amiben egy pálya, a Monastery található, és 2,6 GB helyet foglal. Kooperatívan is játszható, ahogy majd a teljes játék is, úgyhogy kerítsetek magatok mellé egy pajtást, családtagot, szomszédot, szobatársat, akárkit.

A teljes játék szeptember 6-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)