Hirdetés

Knack 2 tesztek - megérdemelte az újabb esélyt?

|

Az első Knack elhasalt, de a Sony adott még egy lehetőséget a franchise-nak.

Hirdetés

Egy ideje bárki kipróbálhatja a Knack 2-t az ingyenes demónak köszönhetően, de az csak egy kis szelete a játéknak. Ma viszont megjelent a teljes változat, és vele együtt az első értékelések is.

Hirdetés

Míg az első rész Metacritic átlaga 54 pont volt, a második jelenleg, több mint 30 értékelés után 71-en áll, amiből látható, hogy történt előrelépés, de azért még mindig nem akkora, hogy kötelezővé tegye a szezon egyik nagy Sony-exkluzívját. A külföldi kollégák állítása szerint a sztori harmatos és a játékmenet sem mutat semmi újat, ráadásul önismétlő, ezért kisebb falatokban, kooperatívan érdemes fogyasztani, célszerűen egy gyerek társaságában. Íme a nagyok pontjai, a többit megtaláljátok itt:

Destructoid - 5.5/10
GamesRadar+ - 3/5
IGN US - 7.2/10
Push Square - 8/10
Polygon - 7.5/10

Hamarosan a mi véleményünket is elolvashatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)