Hirdetés

Knack - amúgy több karakter is van

|

Alig jelent meg PlayStation 4-re a Knack, máris kiderült, hogy ha elég kitartóak vagyunk, további karaktereket is feloldhatunk.

Hirdetés

A Knack igazgatója, Mark Cerny a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be ma, hogy a játékban lehetőség van feloldani új karaktereket is, amik a címszereplő névrokonai, ám más-más egyedi képességgel bírnak, és ezek nem elhanyagolhatóak a játékmenet szempontjából.

Az alapértelmezett Knack különböző anyagokat képes magába olvasztani, ami azt eredményezi, hogy szintről-szintre új képességeket kap, de Cerny szerint különböző játszható változatokat is feloldhatunk akkor, ha bizonyos relikviákból összegyűjtjük a megfelelő mennyiséget. A következő változatokhoz lehet így szerencsénk:

- Vampire Knack (15 Ruby Relic): erősebb támadások, de életet veszít harc közben, viszont ellenfeleitől ezt pótolja.

Massive Knack (? Emerald Relic): hihetetlenül erős, de csak egyetlen speciális képessége van.

Brittle Knack (? Aquamarine Relic): erőteljes ütések és rúgások, de könnyen sérül.

Dark Knack (20 Amethyst Relic): erős védelem, de dupla annyi energia kell neki a speciális képességekhez.

Sunstone Knack (? Sunstone Relic): a speciális képességek tovább tartanak, többet sebeznek, ráadásul energiát szívnak el a legyőzött ellenféltől, de gyengécske védelme van.

Diamond Knack (10 Diamond Relic): a legnehezebben feloldható, cserébe viszont szívósabb mindegyiknél.

A fenti hat karakterrel két külön kihívás módot is használhat egy vagy két játékos, amelyek a játék bármilyen nehézségi szinten történő végigjátszásával oldhatóak fel: ez a Time Attack (versenyfutás az idővel) és a Coliseum Attack (hullámokban jönnek az ellenfelek, a nehézség egyre fokozódik). Ti melyik karakterre gyűjtötök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)