Hirdetés

Knack - részletek a PlayStation 4 egyik első játékáról

|

Számos új infót tudhattunk meg a Mark Cerny felügyelete alatt, a Sony berkein belül készülő alkotásról.

Hirdetés

Alighanem a PlayStation 4 egyik legelső játéka lesz a Knack, melyben egy kis robotot irányítva kell igazságot osztanunk.

Annak ellenére, hogy mennyire gyerekesen hangzik, még akár jól is elsülhet, és az sem kizárt, hogy a konzol vásárlói az alapgép mellé csomagolva is megtalálják. Lássuk hát, mit tartogat számunkra az akció-kalandjáték:

A játék alapját a Crash Bandicoot, Jak and Daxter és Ratchet & Clank sorozatok adják. A fő- és címszereplő Knack, akit egy tudós ősi ereklyékből tákolt össze, majd öntudatra ébresztette. Bóklászása során egyre több ereklyét találhat meg, amik használatával alakot válthat, igazodva az adott szituációkhoz.

Nem csak ereklyéket, de más tárgyakat is beépíthet a testébe. Cerny állítása szerint ez néha olyan érzést ad, mintha valamelyik Katamari játékkal játszanánk. Legfőbb ellenségünk a lázadó goblinhorda lesz, de az emberek is képesek felrúgni néhány alapvető erkölcsi szabályt... Mindenképp nézzétek meg a fenti trailert, melyből megtudhatjátok, nagyjából milyen lesz az SCE Japan Studio alkotása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)