Hirdetés

Knights of Pen and Paper 2 - már PC-n is ingyenesen játszhatjuk

|

Mobilok után végre asztali gépeken sem kell már fizetnünk ezért a különleges szerepjátékért.

Hirdetés

Eredetileg 2015-ben jelent meg a második Knights of Pen and Paper, amit a Kyy Games fejlesztett, és a Paradox Interactive adta ki. Most pedig érkezett egy olyan változat PC-re, aminek köszönhetően teljesen ingyen vethetjük magunkat bele a kalandokba.

Hirdetés

Androidon és iOS-en már eddig sem kellett fizetnünk a játékért, azonban nemrég megérkezett Steamre a Knights of Pen and Paper 2: Free Edition, amit bárki ingyenesen letölthet. A digitális áruházban továbbra is elérhető a játék alapverziója, így valószínűleg vannak korlátozások az ingyenes kiadásban, de ezekről a fejlesztők és a kiadó sem igazán beszélt.

Ha kipróbálnátok az egyedi szerepjátékot, akkor itt zsebelhetitek be azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)