Hirdetés

Több mint tíz év után frissült a Star Wars Knights of the Old Republic II

|

Rengeteg technikai újítást kaptunk a Star Wars Knights of the Old Republic II-höz, így a modern gépeken, egzotikusabb operációs rendszereken sem okoz majd gondot a játék futtatása.

Hirdetés

Bár a Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (atyaég, ez a cím még mindig hosszú) több mint tíz éve jelent meg, méretes frissítés érkezett a szerepjáték Steames változatához. Új tartalmak helyett inkább technikai jellegű újdonságokat kaptunk, amik modern számítógépeken is játszhatóvá teszik az Obsidian játékát.

Kezdésképpen végre szélesvásznú felbontásokat is támogat a KotOR II, egészen a némileg túlzásnak tűnő 5K-s határig, de az új lehetőségek között megtaláljuk a kontroller-támogatást, és a felhőalapú mentést is. Készültek achievementek is az RPG-hez, és ami ennél sokkal fontosabb, a Steam Workshop-támogatás is feltűnt a feature-ök között, ami azt jelenti, hogy mostantól sokkal könnyebben telepíthetünk majd modokat a Knights of the Old Republic II-höz, például a sokak szerint kötelezőnek számító Restored Content Modot, ami a lemezen lévő, de soha be nem fejezett tartalmakat is megnyit.

A frissítéssel új operációs rendszereken is játszhatóvá vált a játék, így Linux és az Steam Machine-ekhez kitalált SteamOS alatt is telepíthetjük, illetve a ráncfelvarrással együtt érkezett a Mac App Store-os megjelenés is. Az Obsidian egyébként még tavaly felvetette, hogy szívesen készítenének egy harmadik részt a Knights of the Old Republic sorozatban, a labda a jogokat birtokló Disney térfelén pattog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)