Hirdetés

Koch Media: új Metro és Saints Row játék várható

|

A Koch Media vezérigazgatója megnyugtató nyilatkozatot tett a Metro és Saints Row sorozatok jövőjét illetően.

Hirdetés

Az általunk is folyamatosan közvetített, január végén lezajló THQ árverésen eldőlt, hogy a Dead Island: Riptide kiadásáért felelős Koch Media tette rá a kezét a Saints Row és Metro szériák jogaira, így a Saints Row 4 és a Metro: Last Light jövője is biztosítottnak látszott.

Várható volt, hogy a Koch Media nem a polcra vásárolta meg porfogónak az említett címeket és nem azért fizetett ki 5,8 millió dollárt a Metro jogaiért, valamint 22,3 milliót a Saints Row sorozatot jegyző Volition csapatát, hogy parlagon hagyja őket. A Ubisoft megnyugtató bejelentése mellett a Koch Media vezérigazgatója, Klemes Kundratitz is sietett megnyugtatni minket, hogy az általuk megvásárolt franchise-ok még remélhetőleg 2013. folyamán új részt kapnak.

A Metro: Last Light még nem rendelkezik a 2013-as besoroláson kívül pontosabb dátummal, de a Saints Row 4 az ex-fejlesztő, Chris Stockman szerint augusztus végén debütálhat Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra. Az IGN is utánajárt a dolognak, rögtön megkérdezte magát a kiadót, akik kijelentették, hogy dolgoznak a projekten és jelenleg nem szeretnének sem platformot, sem időpontot bejelenteni. Ha valóban igaznak bizonyulnak Stockman értesülései és a Saints Row 4 augusztus környékén kerül boltokba, akkor szinte egybeeshet a megjelenése a Grand Theft Auto V tervezett kiadási dátumával. Okos lépés lenne ez?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)