Hirdetés

Kódfejtő játékosok miatt tovább tart a Call of Duty: Black Ops Cold War béta

|

Meghosszabbította a hétvégi bétaidőszakot a Treyarch, miután a közösség tagjai eleget tettek a fejlesztők felhívásának.

Hirdetés

A Sony és a Call of Duty szériát kiadó Activision között létrejött megállapodás szellemében az első bétaköröket kizárólag PlayStation 4-en lehetett élvezni, ezen a hétvégén azonban már a PC-sek és az xboxosok is csatlakozhattak (illetve még mindig megtehetik), sőt a próbaidőszak nyílt jellege miatt még az előrendelés sem feltétele a részvételnek.

Hirdetés

Eredetileg október 19-én, azaz holnap este 7-kor (magyar idő szerint) fújtak volna takarodót, képletesen szólva, ám hála azon játékosoknak, akik felvették a kesztyűt és megfejtették a napokban kiküldött kódolt üzeneteket, újabb 24 órát nyertünk arra, hogy eldöntsük, nekünk való-e a Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer.

Emiatt is kár, hogy elözönlötték a csalók a szervereket, amire a konzolosok legalább tudtak úgy válaszolni, hogy kikapcsolták a crossplay funkciót, ám szegény PC-seknek sajnos nincs módjuk arra, hogy megszabaduljanak a kétes elemektől. Legfeljebb abban bízhatnak, hogy a Treyarch tesz valamit az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)