Hirdetés

Dead or Alive Xtreme 3 - így fotózhatjuk a bikiniben pózoló lányokat

|

A Koei Tecmo tartott egy rövid bemutatót a következő Dead or Alive játékból, mi pedig nem térünk magunkhoz a katartikus élménytől.

Hirdetés

A Koei Tecmo már javában dolgozik a Dead or Alive Xtreme 3-on, ami ugye a sorozat amolyan spin-offjaként fogható fel. Már láthattuk videón korábban a játékot, viszont a fejlesztők ismét megmutatták egy meglehetősen kellemetlen élő stream keretében, hogy min is dolgoznak.

A livestreamet a Tokaigi Game Party 2015-ről közvetítették és elsősorban a Gravure Mode nevű feature állt a középpontjában, ami a más játékokban már elterjedt fotó mód helyi megfelelőjeként fogható fel. A dolog lényege, hogy a játék karaktereit lenge öltözetben figyelhetjük meg és készíthetünk róluk képeket, miközben ők pózolnak a kamerának.

Hogy ez pontosan miért jó, az még nem világos, mindenesetre a játék producere, Yosuke Hayashi aggasztóan izgatott az egész dolog miatt, mi inkább csak diszkréten lelkesedünk. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)