Hirdetés

Kojima csapata olyan játékon dolgozik, ami sokkal nagyobb közönséget céloz... meg egy animén

|

Úgy néz ki, hogy Kojima stúdiója több nagyobb projekten is munkálkodik épp, és ezek között egy anime is van.

Hirdetés

A játékvilág egyik legismertebb művésze, Hideo Kojima az NHK Radio műsorában mesélt a jövőbeli terveiről. A Death Stranding és a Metal Gear atyja egyszerre több vasat is tart a tűzben.

Első körben megnyugtatott mindenkit, hogy a következő AAA címe egy olyan játék lesz, amivel mindenki játszani akar majd. Ezúttal valószínűleg elkerüljük a nehéz kérdéseket (például hogy "Mégis mi a fene történik épp?"), és a megmagyarázhatatlan CGI-rémálmokat.

Hirdetés

Kojima hozzátette, hogy nagyon szeretne kisebb játékokon is dolgozni, melyek nem nagy, nyílt világú sandbox címek vagy lövöldék. Azt nem tette hozzá, hogy konkrét ötletei vannak-e már, de azt igen, hogy a Kojima Productions dolgozik egy számukra teljesen új projekten: egy animén.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Azt nem tudni, hogy ez most egy Death Stranding anime vagy valami teljesen egyedi cím lesz-e, de remélhetőleg a mester nem tart minket sokáig a sötétben.

A Death Stranding hatalmas siker lett világszerte, de bőven akadtak kritikusai. Meglepődnénk, ha a következő AAA cím nem osztaná meg a játékosközösséget, de ha Kojimáról van szó, akkor annyi biztos, hogy rossz játékot nem fogunk kapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)