Hirdetés

Kojima csiripelt - Project Ogre és az új Fox Engine

|

A többek között a nagy sikerű Metal Gear sorozatot megalkotó mágusként ismert Hideo Kojima elhintett pár hírmorzsát a Twitter-en.

Hirdetés

Kojima-sensei két képet osztott meg lelkes Twitter követőivel, melyek az új Fox Engine képességeit villantják fel.

A képek nem mellékesen a mester készülőben lévő játékából származnak, ami jelenleg a Project Ogre kódnevet viseli. Az első kép úgy tűnik, hogy egy közép-keleti helyszínen készült és egy NPC tank mellett sunyin araszoló katonát láthatunk rajta.

A másikon két hölgyeményt figyelhetünk meg farnézetben, amivel Kojima-sensei a ruhák átlátszóságát akarta szemléltetni az új Fox Engine segítéségével.

A motor még a júniusi E3-on debütált a Konami bemutatójának részeként, ahol az Ogre prototípusának tűnő képkockák is feltűntek. A Metal Gear főnöke a héten azt is megsúgta, hogy tervben van a Metal Gear Solid 5, amiben feltűnik majd The Boss és a sziszegő Cobra Unit is. Emellett megemlítette még a Platinum Games gondozásában készülő Metal Gear Rising ismételt leleplezését is.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)