Hirdetés

Kojima már dolgozik a Death Stranding folytatásán?

|

Picit gyanús, hogy játékfejlesztő közzétett több olyan képet is, amelyek valamilyen módon a tavalyi játékára utalnak.

Hirdetés

A 2019-es év egyik legkülönlegesebb játéka volt a Death Stranding, hiszen Hideo Kojima és csapat egy elég egyedi sztorival rendelkező, nem éppen egyszerűen emészthető kalandot tett le az asztalra. Eddig még nem érkezett hivatalos információ arról, hogy számíthatunk-e egy esetleges folytatásra, ám ettől függetlenül elképzelhető, hogy titokban már folynak a projekt munkálatai.

Hirdetés

Kojima nem olyan régen azt nyilatkozta, hogy már aktívan dolgozik a következő alkotásán, és lehetséges, hogy már el is kezdte felvezetni azt néhány okosan elhelyezett nyommal. Korábban közzétett például egy olyan bejegyzést a Twitter-oldalán, amiben a játéktervezés folyamatáról elmélkedik, és a mellékelt képen a Death Stranding egyik BB-je látható.

Egy másik fotón egy, a Bridges vállalatra utaló rajzot szúrtak ki a rajongók.

A fentieken túl akad olyan kép is, amelyen egy Death Stranding poszter is feltűnik.

Persze simán benne van a pakliban, hogy semmilyen mögöttes tartalommal nem rendelkeznek ezek a képek, és a rajongóknak szimplán túl élénk a fantáziájuk. Egyébként hamarosan megérkezik PC-re is a Death Stranding, szóval az sem kizárt, hogy a port miatt oszt meg mostanában ilyen képeket Kojima.

Ti örülnétek egy folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)