Hirdetés

Kojima megint egy érthetetlen poszterrel hergeli a játékrajongókat

|

Az ipar köztiszteletben álló művészének az a hobbija, hogy a rajongóit és a sajtót idegeli rejtélyes posztokkal.

Hirdetés

Ma indul a Tokyo Game Show 2022, ami rengeteg újdonságot tartogathat a játékrajongóknak. Sokan azt feltételezték, hogy a számtalan izgalmasnak ígérkező bemutató mellett Hideo Kojima is bejelenti majd az új projektjét, de az eseményt megelőző tweetjei szerint erre nincs esély.

Ettől függetlenül azért Kojima ki nem hagyná a lehetőséget arra, hogy felpaprikázza kicsit a rajongótáborát, így egy apró képet kiengedett a világba Geoff Keighley-n keresztül.

Hirdetés

A Kojima Productions titokzatos új poszterén láthatunk egy nőt elsötétített arccal és szőke hajjal. A képen látható nyomok nem segítenek sokat a "ki vagyok én" kérdés megválaszolásában, de akárkiről is van szó, nem lennénk meglepődve, ha egy titokzatos játék főszereplője volna.

Kojima két dolgot imád az életben: a filmeket, és a mindenkit összezavaró marketinganyagokat. Három trailer után sem tudta a világ, hogy miről szól a Death Stranding, így most sem vagyunk meglepve, hogy az első ízelítők semmit sem árulnak el. Azon túl, hogy valószínűleg egy híres színész van a képen, egyelőre mindenről csak találgatni tudunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)