Hirdetés

A Konami már most elkezdte kirúgni Kojima embereit?

|

Bár csak egy pletykáról van szó, a játékipar egyik bennfentese állítja, hogy a Kojima Productions egyik részlegét már fel is számolta a Konami.

Hirdetés

A 3D Worls alapítója és a Duke Nukem-sorozat alkotója, George Broussard furcsa dolgokról is írt már a Twitteren, ezúttal pedig ismét egy rossz hírről számolt be. Bár egyelőre nem került megerősítésre, úgy tudja, a Konami bezárta a Kojima Productions amerikai részlegét.

A nyugati parton működő stúdiót a Kojima és a kiadó közötti furcsa ügy kezdetekor (nagyjából akkor, mikor levették a producer nevét a Metal Gear Solid V dobozáról) nevezték át Konami Los Angelesre, de Broussard nemrég közzétett üzenete alapján az a pletyka járja a játékvilágban, hogy az ott dolgozó 35 fejlesztőt már elbocsátották.

Ez persze csak egy újabb adalék a Kojima és a Konami között húzódó ügyhöz, amiben valószínűleg az év végéig nem fogunk tisztán látni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)