Hirdetés

Kojima stúdiója tisztázta, hogy szakított-e a PlayStation csapatával

|

Joggal merülhetett fel ez a kérdés a rajongókban, miután kiderült, hogy képbe került az Xbox Game Studios.

Hirdetés

A tegnapi nap egyik legizgalmasabb bejelentése volt az, hogy a Kojima Productions az Xbox Game Studios brigádjával együttműködve egy olyan, felhő-alapú alkotáson dolgozik, amely várhatóan nagyon egyedi élménnyel fogja meglepni a játékosokat.

Ez akkor viszont azt jelentheti, hogy Hideo Kojima stúdiója maga mögött hagyta a Sony videojátékos részlegét? Szerencsére nem.

Hirdetés

A stúdió a saját Twitter-oldalán megjelent posztban írt arról, hogy a közös projekt bejelentése után sokan szerették volna megtudni, hogy mi a helyzet a Sony Interactive Entertainmenttel való együttműködéssel. Ezt követően, még ugyanebben a bejegyzésben azt is megerősítették, hogy továbbra is nagyon jó partnerségben vannak a PlayStationnel is.

Ez alapján tehát úgy tűnik, hogy a kékeknek és a zöldeknek is készít egy-egy játékot a Kojima Productions. Erre utalhat az is, hogy Kojima korábban arról beszélt, két játékon is dolgozik. Az egyik állítólag egy nagy valami, a másik új és komoly kihívást jelent. Előbbi talán a Death Stranding folytatása lesz, aminek kiadásában ismét közreműködhet a Sony, utóbbi pedig jó eséllyel a tegnap bejelentett kaland.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)