Hirdetés

Kojima új fegyvere - mozgásban a FOX Engine

|

A mai nap eddig a grafikus motoroké: ezúttal a Kojima Productions rókája mutatja meg magát.

Hirdetés

Ezen a héten mutatkozott be a Kojima Production új játéka, a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, amit a stúdió új, saját készítésű motorja mozgat.

A FOX elképesztően élethű helyszíneket képes kirajzolni, a fények és árnyékok játéka szinte tökéletesen megfelel a valóságnak. Amikor egymás mellé tették az iroda fotóját, és a motor által felépített képet, alig tűntek fel apró eltérések. Nézzétek meg a röpke három perces prezentációt magatok is:

Már a korábban bemutatott képeken is jól nézett ki, de mozgás közben elképesztő, még akkor is, ha karakterekről azért még bőven lerí, hogy nem egy real action videót látunk. Hogy milyen platformokon fog odapirítani riválisainak az új motor, azt még nem tudjuk, de némi bizakodásra adhat okot, hogy a GDC-n tartott prezentáció alapanyaga egy PC-n futott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)