Hirdetés

Kőkorszaki erőszaki

|

A háború egyidős az emberi fajjal. Ha tudni szeretnétek, ősapáink hogyan űzték az ipart, olvassatok tovább.

Hirdetés

Ha már szombat délután van, és unjátok a banánt, akarom mondani a sok munkát és tanulást, szeretnétek kikapcsolódni valamivel, de csak öt-tíz percetek van rá, akkor csapjatok a hónotok alá egy újságot és irány az illemhely!

prehis1.jpg


Jól sejtitek, napi flash játék ajánlónk következik a Játéközön.hu oldaláról. Semmi pánik, köze sincs a bevezetőben említett tevékenységhez. Ellenben a Paca kolléga ajánlotta Stoneage Conqueror kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy méretes csontunkkal bezúzzuk a primitív ősök koponyáját, hátha köztük van az is, aki feltalálta a munkát, s akit a többiek máig érthetetlen indíttatástól vezérelve, nem vertek agyon.

prehis2.jpg


A nagy filozófus és taktikus Sun Tzu - egyes történészek megkérdőjelezik létezését - idézetével indító alkotásban kisebb termetünkből fakadó fürgeségünket kell a reánk törő homo erectusok, homo neanderthalensisek, homo agyonverlekuszok és almáspitekuszok ellen fordítanunk. "Ha rövid a kardod - jelen esetben csontod -, toldd meg egy lépéssel!" - tartja a régi mondás, és érdemes hallgatni rá. A sablon ősmókusok mellett egy-egy komolyabb döggel is meg kell küzdenünk, de olyan klikkelőbetyároknak, mint Ti, egyikük sem jelenthet akadályt. Ráadásul az első pályák leküzdése után már segítséget is hívhatunk. Kemény fából faragott katonáink bárkit és bármit dárdaélre hánynak.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)