Hirdetés

Kollektor 3. rész - Mortal Kombat Tournament és Kollector's Edition

|

Két kontinens csap össze a Mortal Kombat gyűjtői kiadásainak bemutatóján.

Hirdetés

A legújabb Mortal Kombat már egy ideje ott csücsül az üzletek polcain, így akár azt is hihetné az ember, hogy kissé megkésett a bemutató, ám ez a csúszás az ára annak, hogy az Európában kapható gyűjtői változat mellett a kizárólag az amerikai piacra szánt Tournament Edition-t is lencsevégre kaphassuk. Oly sokáig pihent a vámnál, hogy erős a gyanúnk, hogy a köz mélyen tisztelt szolgái többször is végigjátszották.



Mazur, Kryss (WE collect games) és Peti (Zen Studios) gyermeki lelkesedéssel vetette rá magát a csomagokra, amelyek tartalmukban jelentősen eltérnek egymástól. Az európai kiadás artbook, DLC-k, avatár cuccok, fémdoboz és egy szobrocska segítségével kürtöli nagyszerűségét világgá, mégis kénytelen meghunyászkodni amerikai társa előtt, melynek korongja puritánabb csomagolást kapott, valamint a szobrot és az artbook-ot is kénytelen nélkülözni. Kapitulálása oka pedig nem más, mint egy hagyományos játéktermi életérzést ezer százalékosan visszaadó kontroller, ami ráadásul más verekedős játékokkal is kompatibilis, így a bunyós címek rajongóinak egyenesen kötelező a beszerzése.



Az alábbi linkeken részletes leírást és nagyfelbontású képeket találtok a pakkok tartalmáról.

WE collect games - Mortal Kombat Kollector's Edition

WE collect games - Mortal Kombat Tournament Edition

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)