Hirdetés

Komédia a maximumon - Az ember, aki túl keveset tudott ismertető

|

Az ember, aki túl keveset tudott. Szerencsére, ez a mondat nem a rendezőről, vagy a forgatókönyvíróról szól, ők tudták és tették a dolgukat, melyből egy remek vígjáték született.

Hirdetés

A film története miatt is kedves számomra: hat évvel ezelőtt, egy horvátországi nyaralás során a egy kempingben, lakókocsiban aludtunk – és láss csodát, két magyar nyelvű videokazetta foglalt helyet a TV tetején. A kettő közül az egyiket ismertem, a másikról túl keveset (sem) tudtam, így egyik nap betettük, és megnéztük. A minap pedig épp a YouTube-on néztem, hogy milyen filmek vannak fenn, és bizony most már ez is foglalja ott a tárhelyet – tessék felmenni és megnézni!

A szokásos, vígjátékokhoz olyan jól passzoló másfél órás játékidő alatt Wallace Ritchie (Bill Murray), aki Amerikából érkezett öccséhez, hogy megünnepeljék a szülinapját, mivel (úgy tűnt) öccse hajlamos elfelejteni. James Ritchie azonban aznap éppen egy fontos üzleti vacsorát szervez a házában, ezért a filmszakmában dolgozó bátyját (Wallace egy videotékában munkálkodik) befizeti az Élet Színházába, ami nem a színház falai között játszódik, hanem kint az utcán.

Az ismertetőt a linkre kattintva olvashatjátok végig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)