Hirdetés

Komoly akciókkal csábít az Xbox Ultimate Game Sale

|

Olyan apróságoknak vágták meg az árát, mint a Forza Horizon 4, a Call of Duty: Modern Warfare, a Red Dead Redemption 2 vagy a Gears 5.

Hirdetés

Ha vannak olyan komolyabb játékok, amik kimaradtak neked az elmúlt hónapokban, akkor mindenképpen érdemes lesz ránézned a Microsoft legfrissebb ajánlatára. Szinte az összes közelmúltban megjelent nagy játékot leakciózták, és az áraikat még tovább nyomhatjátok lefelé egy Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel.

Hirdetés

Az Xbox One tulajdonosoknak lesz miből válogatniuk. A Gears 5-től a Borderlands 3-on át a Destiny 2-ig minden menő címet megtaláltok a fent linkelt kínálatban, hatalmas kedvezményekkel. Akik békésebb vizekre eveznének, azoknak ott van a 40 százalékkal olcsóbb The Sims 4 csomag vagy a 70 százalékkal olcsóbb FIFA 20. Mindenki találhat valamit, amivel eltöltheti majd a következő heteket.

Az Xbox Ultimate Game Sale mától augusztus 24-ig tart. Addig zsebeljétek be, amire szükségetek lesz a következő hónapokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)