Hirdetés

Komoly Assassin's Creed Valhalla hibákat javítottak, ezt kell tenned, hogy minden helyreálljon

|

A legújabb Assassin's Creed Valhalla hotfix összesen négy olyan küldetést rakott rendben, amit eddig nem tudtak teljesíteni egyes játékosok.

Hirdetés

Bár alapvetően szerintem remekül sikerült az Assassin's Creed Valhalla, de kétségtelenül számos bosszantó bug maradt a játékban. Hosszasan lehetne vitatkozni arról, hogy az ilyen grandiózus címeket mennyire lehet makulátlanul piacra dobni, illetve mi az az időintervallum, ami még belefér a javítások esetében, de az kétségtelenül, hogy elég hervasztó volt két hónapot várni például arra a javításra, ami végül számomra is elérhetővé tette az Ősök Rendjéhez tartozó utolsó missziót. 

Most egy olyan frissítést kapott a játék, ami négy másik küldetést hozott helyre. 

Hirdetés

A tegnap élesített hotfix az Old Wounds, Unholy Father, The Thegn of Lincoln missziókat, valamint a Falling Stars mysteryt javította. Ezekben a küldetésekben felléphettek olyan hibák, melyek lehetetlenné tették a teljesítésüket - például nem lehetett interakcióba lépni egy NPC-vel. 

Nagyon fontos, hogy a frissítés nem hozza el automatikusan a boldogságot: letöltése után készítenetek kell egy manuális mentést az aktuális játékállásotokról, ki kell lépnetek a Valhallából, majd újra el kell indítanotok a játékot, és a manuális mentés betöltése után már minden rendben lesz. 

Arról sem szabad közben elfeledkezni, hogy a hónap végén, egészen pontosan április 29-én végre meg fog érkezni az első nagy DLC, a Wrath of the Druids. Ha máskor nem is, ennek élesedésekor mindenképp érdemes lesz visszanézni a játékba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)