Hirdetés

Komoly bajban lehet a Hogwarts Legacy, már az idei megjelenés sem biztos

|

Bennfentes értesülések szerint újabb jelentős halasztás vár a Harry Potter és Göthe Salmander történetei előtt játszódó alkotásra.

Hirdetés

2022 a J. K. Rowling alkotta varázsvilág (Wizarding World) történetének egyik legemlékezetesebb éve lehet, amennyiben minden terv szerint alakul. Ehhez persze az kell, hogy a magyar mozikba április 14-én érkező Legendás állatok: Dumbledore titkai ne okozzon csalódást, és az eredetileg 2021-es premierrel bejelentett, majd elhalasztott nyitott világú akció-szerepjáték, a Hogwarts Legacy kifogástalan állapotban lásson napvilágot.

Most azonban úgy fest, hogy a két feltételből az egyik előreláthatóan nem fog teljesülni. Colin Moriarty, a PlayStationnel kapcsolatos témákra szakosodott Sacred Simbols podcast házigazdája ugyanis azt állítja, hogy a tudomására jutott információk szerint nem úgy halad a projekt, mint kellene.

Hirdetés

Sőt, mi több, valamiféle bajba is került, bár ezt nem részletezte, és a forrásai felfedése nélkül bizonyítékkal sem szolgálhatott. Ugyanakkor tudni véli, hogy a 2022-es megjelenésből már nem lesz semmi, vagyis jövőre csúszik a premier. Mivel még nem került sor hivatalos bejelentésre, szükségtelen máris az egereket itatni, mert könnyen lehet, hogy Moriarty téved, és az értesülései nem fedik a valóságot.

A rádiócsendet legutóbb tavaly decemberben megtörő fejlesztők mindenesetre azt ígérték, hogy az év folyamán újabb részleteket osztanak meg a Hogwarts Legacy-vel kapcsolatban, és emiatt roppant izgatottak. Nos, nem annyira, mint a leendő vásárlók, akik talán már unják, hogy csak fenti előzetest tudják megnézni, amikor emlékeztetnék magukat, hogy tulajdonképpen miért is várják ezt a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)