Hirdetés

Komoly bajok vannak az Overwatch 2-vel, hősök tűnnek el a szervergondok miatt

|

Ha zárolva találod az Overwatch 2 karaktereid egy részét, akkor ne lepődj meg: nem nálad van a hiba.

Hirdetés

Ugyan az Overwatch 2 egy remek játékélményt tud kínálni, de az tagadhatatlan, hogy indulás nem volt gondtalan. A helyzet a mai napig nem stabilizálódott, amit mindnyájan észre fogtok venni, ha végignézitek a hősfelhozatalotokat.

Bastion úgy eltűnt, mintha sosem lett volna, de a problémák ezen része szándékos. A karakter ultimate-je bugos, aminek köszönhetően a végtelenségig tudja nyomni a bombázást. Torbjörnnel is gondok vannak, de a gépésztörpét legalább csak bizonyos játékmódokból zárták ki a cooldownjait érintő hibák miatt.

Miközben a Blizzard ezeket intézte egy új probléma ütötte fel a fejét. A fejlesztők elmondása szerint a játékosok eredményeit követő szerver megbolondult, és ezért sokaknál a hősfelhozatal nagyjából egyharmada lakat alá került. Rengetegen jelezték, hogy nem tudnak hozzáférni kedvenceikhez, így jött a megjelenés óta már nagyon sokadik karbantartás.

Hirdetés

Az eredmény vegyes: vannak, akiknél már minden rendben (engem is ideértve), és vannak, akik néhány órával ezelőtt még mindig zárolt karakterekről számoltak be. Ehhez hozzájön a tény, hogy Bastion és Torbjörn helyzetéről továbbra sem tudunk konkrétumokat (például, hogy meddig ülnek még a kispadon), és érthetővé válik a kialakult felháborodás.

Remélhetőleg a Blizzard gyorsan összekaparja magát, mert bár a végtelen sorok sikerrel megszűntek, az Overwatch 2 indulása még mindig halmozza a problémás helyzeteket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A játékról készült tesztünket itt tudjátok megnézni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)