Hirdetés

Komoly bejelentésekkel készül a Nintendo, egy klasszikus is visszatérhet

|

Annak azonban, aki élőben szeretné nézni az előadást, éjszakáznia kell.

Hirdetés

Hosszú ideje, egészen az E3 óta nem tarott bemutatót a Nintendo, így nagy öröm, hogy végre érkezik a következő Nintendo Direct, ahol a cég elmondása szerint a télen megjelenő Switch játékok lesznek a középpontban.

Az előadás alatt olyan játékokra számíthatunk, mint a Splatoon 3, Pokémon játékok, és ha szerencsések vagyunk még a Bayonetta 3 is előkerülhet. Az élő adás pontban éjfélkor kezdődik, alább lehet majd követni.

Hirdetés

Korábban hallottunk pletykákat arról, hogy esetleg Game Boy és Game Boy Color címek is jöhetnek majd a Nintendo Switch Online-ra, ezzel kapcsolatban is most várunk hivatalos megerősítést.

Van egy másik híresztelés is, ami izgalomban tartja a Nintendo közösséget, és éppen egybevágna egy évfordulóval. Emily Rogers, a Nintendo World Report írója Twitteren lengette be, hogy a mai előadás alatt esetleg a Metroid Prime 1 felújított verziója is feltűnhet, azt azonban nem tudta megerősíteni, hogy esetleg a jövőben a teljes trilógia megjelenik-e feljavított kiadásban.

Az első Metroid Prime játék 2002-ben jelent meg, így jövőre épp a 20. évfordulóján kaphatná meg az verzióját a játék.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)