Hirdetés

Komoly gondok vannak a Final Fantasy XIV steames verziójával

|

Az új biztonsági intézkedések olyan jól sikerültek, hogy a fiókok tulajdonosai sem férnek hozzá a cuccaikhoz.

Hirdetés

A Final Fantasy XIV játékosok egy jelentős része nem tud bejelentkezni, köszönhetően pár apróbb változásnak. A kiadó ugyanis kötelezővé tette a Steam felhasználóknak, hogy összekössék fiókjukat a Square Enix profiljukkal, így egy extra réteg védelmet biztosítva a cuccaiknak.

Ez a taktika annyira bejött, hogy már a tulajdonosok sem tudnak bejelentkezni. Rengetegen jelentik, hogy belépéskor a kliens egy hibaüzenettel köszön el tőlük.

Hirdetés

Mint kiderült, a Final Fantasy XIV nem szereti, ha a Steam profilunk nevében különleges karakterek vannak. Sokaknak megoldotta a problémáit az, hogy leegyszerűsítették a felhasználói neveiket, de még ez sem rendezte el az ügyet mindenki számára. 

A Square Enix egyébként tud a kavarodásról és a hibaüzenetekről, és jelenleg is dolgoznak a javításokon. Remélhetőleg gyorsan meg tudják oldani a dolgot, mert egy előfizetéses MMO esetében az idő ténylegesen pénzt jelent.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)