Hirdetés

Komoly gondok vannak a Warzone új pályájával

|

Minden bizonnyal szép Caldera, technikai nehézségek miatt azonban még nem mindenki élvezheti a Call of Duty mókát.

Hirdetés

2020. március 10-én indult el hódító útjára a Call of Duty: Warzone, amely az akkor aktuális Modern Warfare battle royale módjaként debütált. A mód azóta alkalmazkodott a Cold War témájához, most pedig a Vanguard történetéhez is részben hozzásimul, ez pedig az eddigi legnagyobb változást hozzá a játékban: végre búcsút mondunk a megjelenés óta kisebb-nagyobb változtatásokon átesett, de mindig állandó Verdansk pályának.

Sajnos azonban hiába a nagy izgalom, korán sem biztos, hogy mindenki felhőtlenül élvezheti majd az új terület izgalmas helyszíneit. A Vanguard tulajok egy nap előnnyel kezdhettek el játszani az új pályán és már ők is jeleztek gondokat, a helyzet azonban akkor vált világossá, mikor mindenki számára elérhető lett Caldera.

Hirdetés

Ugyan a hibák nem érintenek mindenkit, sajnos az új Warzone számos játékosnál kifagy, többeknél pedig teljesen összeomlik. Hibákról leginkább a PlayStationös játékosok számolnak be.

Egy felhasználó például arról mesélt, hogy amikor megpróbálta elindítani a játékot, nem csak a Warzone, a teljes PlayStation 5 összeomlott, amit csak egy teljes újraindítással sikerült orvosolnia. Neki kifejezetten rosszak a tapasztalatai, hiszen még csak belépnie sem sikerült Calderára.

Ha azonban valaki bejut, még mindig nem biztos, hogy jó élményben lesz része. Egy másik szerencsés katona egyszerre tapasztalhatta meg, hogy milyen mikor defektesek körülötte a textúrák és láthatatlan ellenfelekkel kell küzdenie. 

A fejlesztésért felelős Raven Software Trello tábláját vizsgálva láthatjuk, hogy tudnak a jelentkező hibákról és dolgoznak rajtuk, nyilván a helyzet súlyosságát nézve nem tehetik meg, hogy akár napokig ülnek a javításon, de persze a helyzet most nem ilyen egyszerű.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha követtétek az elmúlt napok történéseit, mindez talán titeket sem ér teljes meglepetésként. Azt már régen tudjuk, hogy az Activision Blizzardnál régóta ég a ház, nemrég pedig robbant a hír, hogy számos tesztelőnek először fizetésemelést ígértek, ehelyett azonban leépítette őket a cég. Erre a Raven Software sztrájkkal reagált, amihez aztán több másik, az Activision alá tartozó csapat is csatlakozott. Ennek fényében már talán nem is olyan meglepetés, hogy ennyi hibával indult az új pálya. 

Ti mit tapasztaltatok mostanában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)