Hirdetés

Komoly gondok vannak a Wild Hearts PC-s változatával, ezt a fejlesztők sem tagadják

|

Technikai problémák sokasága miatt frusztráló élmény PC-n a Monster Hunter széria kihívója.

Hirdetés

Rájár a rúd a PC-s táborra, ugyanis sorra derül ki az AAA kategória új képviselőiről, hogy a fejlesztőik az optimálisnál kevesebb időt és erőforrást szántak az optimalizálásra. A The Callisto Protocol és a Forspoken mellé nyugodtan odatehetjük a február 17-én megjelent Wild Heartsot is, amely egyszerre küzd teljesítménybeli gondokkal, valamint zavarú audio bugokkal.

Mindez azért szerencsétlen, mert az EA Originals inkubátorprogram égisze alatt napvilágot látott alkotásról a sajtó jobbára kedvező véleménnyel van, a Monster Hunter abszolút életképes konkurensének tartják a kritikusok, nem utolsósorban a játéknak egyedi zamatot kölcsönző Karakuri mechanikáknak (csapdákat, védműveket és egyéb szerkezeteket építhetünk vadászat közben) hála.

Hirdetés

Természetesen a fejlesztést végző Omega Force is tisztában van azzal, hogy a PC-s változat javításra szorul. A stúdió a Redditen közölte, hogy már készül, és előreláthatóan a jövő hét folyamán élesedik az első tapasz.

"Folyamatosan dolgozunk azon, hogy javítsunk a teljesítményen, és hogy a hardverek széles skálájára optimalizáljuk a játékot. Jövő héten jön egy patch, mely kezelésbe veszi a csapat által felfedezett problémát, amit a processzor szűk keresztmetszete okoz. Ez a tapasz a közép- és csúcskategóriás CPU-kkal szerelt konfigurációkon eredményes teljesítményjavulást. Egy jövőbeli frissítés hozza majd el a DLSS- és FSR-támogatást, amin szintén aktívan dolgozik a csapat."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)