Hirdetés

Komoly hiba nehezíti a Diablo Immortal játékosainak fejlődését

|

A legrosszabb pedig, hogy egyelőre nem is tudják, mi okozza a Diablo Immortal téves működését.

Hirdetés

Általában akkor alakul ki valamilyen diskurzus a Diablo Immortal körül, mikor a mikrotranzakciókra terelődik a figyelem: ilyen volt például az az eset, mikor egy játékos egy nagyon drága autó árát költötte el a karakterére. Most azonban más miatt került rivaldafénybe a játék.

A közösség már nagyjából egy hónapja felfedezett egy aggasztó hibát, aminek reprodukálása nehezebb a megszokottnál, a Blizzard pedig egyelőre nem is foglalkozik az esettel.

Hirdetés

A Diablo Immortal subredditjén tűnt fel egy poszt, amiben részletesen összeszedték, hogy mit tud a közösség jelen pillanatban az XP-szerzést negatívan befolyásoló hibáról.

Alapvetően a játékban egészen könnyen megy a tapasztalati pontok szerzése. Minden zónában adott számú mobtípus van, amikhez fixen tartozik egy XP-mennyiség is, amit bizonyos hatások módosíthatnak, ezek azonban világosan fel vannak mindig tüntetve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játékosok azonban észrevették, hogy valamilyen hiba okán, ami egyébként látszólag semmilyen mintát nem követ, a játék elkezd jelentősen kevesebb pontot adni a játékosoknak, olykor akár 50% is lehet a semmibe tűnő XP mennyisége. További furcsaság, hogy a bug nem konzisztens, egy zóna kitakarítása közben simán előfordul, hogy mobról mobra változik az XP-mennyiség.

A leírásban hosszasan elemzik, hogy mi okozhatja és mi nem a jelenséget, majd hozzáteszik, könnyen lehet, hogy egy olyan mélyről gyökerező hibáról van szó, aminek az elemzéséhez is csak a fejlesztőknek van elég információja. Reméljük, hogy a Blizzard hamarosan felfigyel a bugra és orvosolja azt, hogy ne legyenek feleslegesek a mobok gyilkolásába beleölt órák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)