Hirdetés

Komoly ígéretet tett az új The Witcher-játék rendezője

|

Nagy szavak ezek, de reméljük, Jason Slama tényleg betartja azt, amit ígért.

Hirdetés

A CD Projekt Red tegnap bejelentette, hogy készül az új The Witcher-játék, ami egy teljesen új kaland kezdete lesz, nem a korábbi trilógiát fogják folytatni. Ezzel párhuzamosan Jason Slama személyes Twitter-oldalán elárulta, hogy ő lesz az új játék rendezője. 

Slama korábban a Ubisoft játékain dolgozott programozóként (például a Prince of Persia: The Forgotten Sandsen és az Assassin's Creed III-on), majd a The Witcher 3: Wild Hunt és annak kiegészítői esetében is programozói feladatokat látott el. Rendezőként a 2017-es Gwent: The Witcher Card Game-mel debütált. 

Hirdetés

Később egy tweetre válaszul Slama azt is kijelentette, hogy amíg ő vezeti a projektet, szó sem lehet semmiféle crunchról, vagyis nem lesznek embertelen túlórák a fejlesztés utolsó időszakában sem. Egészen pontosan a "never on my watch" szófordulatot használta.

Nagyon fontos kijelentések ezek, mivel több más nagy fejlesztőcsapathoz hasonlóan a CDPR-t sem kerülte el korábban a crunch, hiába fogadkoztak a fejesek. Az akkori ígéreteket végül megszegték, kötelezővé vált a túlóra. Remélhetőleg most sikerül majd tartani azt, amit Slama állított. 

Egy külön cikkben nemrég arról is elmélkedtünk, mire utalhat az új The Witcher-játék promóképén látható medál.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)