Hirdetés

Komoly játék - nőknek

|

Venus Redemption. Ez a címe annak a játéknak, amely kifejezetten a női játékosokat célozza meg, ráadásul úgy, hogy mély történetet és jó karaktereket kínál hozzá.

Hirdetés

A független nDreams Ltd, amelyet a SCi/Eidos korábbi igazgatója. Patrick O’Luanaigh alapított, július ötödikén lerántja a leplet forradalmi játékukról. Az elmélet szerint a női játékosok eddig többnyire csak alkalmi játékosok voltak, de most végre rendes történetet kapnak, neves íróktól, és művészi alkotóktól. A játék nem veszít alkalmi jellegéből, viszont epizodikus lesz, többnyire 30 feletti nők számára, erőteljes sztorivonallal, érzelmes párbeszédekkel, könnyű játékmenettel. Akit érint, vagy érdekel, nézzen utána.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)