Hirdetés

Komoly mennyiségű tartalmat szállít még az Assassin's Creed Valhalla Season Pass

|

Lesz itt Beowulf küldetés, két kiegészítő új országokkal, felfedezőtúra és ingyenes Assassin's Creed Valhalla tartalmak is.

Hirdetés

Nemrég aranylemezre került az Assassin's Creed Valhalla, így nem is maradt más hátra a fejlesztők számára, minthogy az első napi javításra készüljenek, valamint a megjelenés utáni tartalmakon dolgozzanak. Merthogy az Origins és az Odyssey után a Valhallát is sokáig tervezi támogatni a Ubisoft ingyenes és fizetős tartalmakkal egyaránt. Eddig nem sok infót tudtunk az új Assassin's Creed szezonbérletéről, azonban a megjelenéshez közeledve a vállalat kiterítette a lapjait. 

Az Assassin's Creed Valhalla Season Pass részeként befizethetünk a The Legend of Beowulf című exkluzív küldetésre, amelynek keretében felfedezhetjük a Beowulf legendája mögött álló szörnyű igazságot - ez pedig már a megjelenés napjától elérhető lesz.

Hirdetés

Emellett 2021 tavaszán jön az első fizetős kiegészítő, a Wrath of the Druids, ami Írországba kalauzolja el a játékosokat, hogy feltárják egy ősi és titokzatos druida kultusz titkait, amit 2021 nyarán a The Siege of Paris követ.

Ebben lehetőségünk lesz átélni a viking történelem egyik legnagyobb csatáját a háború sújtotta Frankia kulcsfontosságú alakjaival, egy ostrom során beszivárgunk Párizs megerősített városába, hogy ellenséges titkokat keressünk és stratégiai jelentőségű szövetségeket kössünk. 

A Valhallha ezeken kívül gyarapodni fog ingyenes szezonális újdonságokkal is. Az első szezon idén decemberben fog elrajtolni a településünk új épületeivel, a Yule fesztivállal, egy új játékmóddal (River Raids), a Ranks for Jomsviking kibővítésével, valamint új képességekkel, fegyverekkel, felszerelésekkel és kozmetikai cuccokkal.

A Season 2-re már 2021 márciusáig kell majd várnunk, viszont megéri, mivel olyan módot terveznek a készítők, ami a játék harcrendszerére épít, illetve további fesztiválokra és tárgyakra is számíthatunk. Akinek bejött az Origins-ben bevezetett Discovery Tour mód, az örülhet: 2021-ben a Valhallában is megnyílik majd a virtuális turistáskodás.

Akik a Gold, Ultimate vagy Collector kiadásokban rendelték elő vagy vásárolják meg az Assassin's Creed Valhallát, azok automatikusan megkapják a Season Pass jóságait, de persze a szezonbérlet külön is megvásárolható lesz.

A játék november 10-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, valamint Xbox Series X-en és Series S-en, a PS5 tulajok viszont csak valamivel később, 19-étől eshetnek neki - az alapjáték mellett immár a Beowulf küldetésnek is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)