Hirdetés

Komoly pénzeket szakíthatunk a héten a GTA Online-ban

|

Jó pár tevékenységért dupla pénz jár a Rockstar online játszóterében, ráadásul e mellé komoly leárazásokat is párosított a stúdió.

Hirdetés

A GTA Online-ban időről időre élesedik néhány figyelemre méltó akció, vagy éppen jutalom, melyekért érdemes lehet megküzdeni azoknak, akik szeretnek felvágni a menő elnyert cuccaikkal az online térben. Ezen a héten is komoly pénzek üthetik azok markát, akik ellátogatnak a játék egyes területeire és jól teljesítenek bizonyos versenyeken.

Hirdetés

A Survival Series versenyek most dupla jutalmat dobnak a tehetséges játékosoknak, ami azt jelenti, hogy sokkal jobb besorolású cuccokkal távozhatunk, mint általában. Az Arena War roncsderbi szerelmesei is örülhetnek, ugyanis kétszeres RP és GTA$ jár azért, ha jól teljesítünk a többi versenyző kiiktatásában, ráadásul az aréna pontok a héten triplán gyűlnek.

A Diamond Casinóban jelenleg egy Dinka Sugoi versenyautót pörgethetünk ki a Lucky Wheelen, de ha ez nem felelne meg, akkor érdemes lehet szétnézni a kereskedőknél is, ugyanis több helyen komoly leárazásokba futhatunk bele. Csak néhány ezek közül:

  • Arena Workshop: 50 százalékos leárazás
  • Arena Workshop Customizations és Add-Ons: 40 százalékos leárazás
  • Invade és Persuade RC Tank: 40 százalékos leárazás
  • Principe Deveste Eight: 35 százalékos leárazás

Van olyan, ami miatt visszanéztek az GTA Online-ba ezen a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)