Hirdetés

Komoly pert akasztott a csaláskészítők nyakába az Activision

|

Az egyik legnagyobb cheat oldalról már el is tűntek a Call of Duty csalások, az üzemeltetők pedig bocsánatot kértek a játékosoknak okozott kellemetlenségekért.

Hirdetés

A csalók lényegében azóta okoznak fejfájást a játékosoknak és a fejlesztőknek egyaránt, mióta létezik a multiplayer fogalma. Sajnos sokszor még az olyan, majdhogynem végtelen forrással rendelkező kiadók sem tudnak mit kezdeni a problémával, mint az Activision. Az ingyenes Call of Duty: Warzone-t elárasztották a cheaterek, és rengeteg megoldás haszontalan ellenük. Most a cég bevetette az ügyvédi gárdáját, akik nem finomkodtak a csalások készítőivel.

Hirdetés

A CxCheats.net oldalon az emberek olyan előre elkészített csalásokat vehettek, melyek változatos módokon piszkáltak bele a Warzone játékmenetébe; volt itt aim-bot, a radar méretét megváltoztató cheat és még sok egyéb kellemetlen portéka. Ezekért sokszor komoly pénzeket elkértek, és sokan többet hajlandóak voltak kifizetni egy csalásért egy ingyenes játékhoz, mint egy újonnan megjelenő cím ára.

Most azonban az oldal üzemeltetői egy közleményt tettek közzé a Discordjukon, melyben elmondják, hogy az Activision beperelte az oldalt, amiért megsértették a Call of Duty játékok felhasználási feltételeit, ezért az összes Activision játékhoz tartozó csalást eltávolították az oldalról, és elnézést kérnek azért a fájdalomért, amit a Call of Duty játékosoknak okoztak:

Az oldalon ezután jó pár üzenet érkezett a felháborodott csalóktól, akik nehezményezik, hogy már nem elérhető számukra az adott cheat, amiért korábban komoly pénzeket kifizettek, és visszatérítést követelnek. Mi nem mondjuk, hogy szép dolog a káröröm, de ebben az esetben bizony joggal érezhetünk egy kis elégedettséget a hisztériázó csalók láttán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)