Hirdetés

Komoly problémák vannak a Nioh 2 PC-s változatával

|

Nem sikerült túl jól a korábban PlayStation-exkluzív játék portja.

Hirdetés

Játékmegjelenések szempontjából januárhoz hasonlóan február sem egy kimondottan izgalmas hónap, viszont legalább a soulslike műfajt kedvelő PlayStation 5-ös játékosok örülhetnek: a Demon's Souls után most a Nioh játékokat pörgethetik felújítva. A The Nioh Collectionnel párhuzamosan megjelent a Nioh 2 PC-s változata is, ez viszont a visszajelzések alapján egyelőre nem teszi boldoggá a közösséget.

Sokan panaszkodnak ugyanis arra, hogy hiába erős a PC-jük, és hiába fut a játék simán egy annál gyengébb PlayStation 4-en, súlyos fps-dropokat tapasztalnak. 

Hirdetés

Emellett többen szót emeltek az irányítás miatt is, ami billentyűzettel és egérrel nem az igazi, mert egyfelől néhány, kontrollerrel több gomb megnyomásával előidézhető mozdulatot itt egy-egy gombra osztottak, másrészt a játék nem a billentyűket írja ki, amikor valamit meg kell nyomni, hanem a kontroller gombjait. 

Minden kényelmetlenség ellenére volt az elmúlt 24 órában olyan pillanat, amikor 41273-an játszottak egyszerre a Nioh 2-vel PC-n, ami igen szép szám. Reméljük, a hibák a játékosok többségét elkerülik, és a fejlesztők is hamar tesznek valamit a helyzet javítása érdekében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)