Hirdetés

Komoly szerepjátékot ad ki a This War of Mine és a Frostpunk stúdiója

|

A Project Vitriol kódnevű játék egy "'mély, morálisan kétértelmű, narratívára fókuszáló RPG" lesz.

Hirdetés

A 11 Bit Studios olyan játékokkal örvendeztette már meg a gamereket, mint az Anomaly-széria, a This War of Mine vagy éppen a Frostpunk, jelenleg pedig két projekt is fejlesztés alatt áll náluk: az egyik a Frostpunk folytatása, a másik pedig a Summer Game Fest során leleplezett The Alters. Azt azonban kevesebben tudják, hogy a vállalat kiadóként is működik 2014 óta, többek között olyan címeket karoltak már fel, mint a Moonlighter, a Children of Morta és a The Invincible. 

A következő mentoráltjuk a Fool's Theory újdonsága, a Project Vitriol. A csapat olyan nagy projektek munkálataiban vett részt korábban, mint az Outriders, a Divinity: Original Sin 2 és a Baldur's Gate 3, valamint ők készítették a Seven: The Days Long Gone című akció-RPG-t is.

Hirdetés

A Project Vitriol kódnév a legújabb játékukat fedi, amely egy narratív-központú, a moralitásra komolyan építő szerepjáték lesz, és olyan méretű, valamint terjedelmű lesz a lengyel fejlesztők ígérete szerint, amire korábban még nem volt példa az esetükben. A Fool's Theory vezetője, Jakub Rokosz a következőket mesélte róla: 

"A játék a valóság ezoterikus oldaláról szól, a világnak arról a sötét részéről, amelyet a legtöbben nem látnak, és nem is tudnak a létezéséről, de a sötétség ott van, minden sarok mögött ott lapul. Szorosan figyel minket az árnyékból, és - akár tudunk róla, akár nem - szedi az árát, gondoskodik róla, hogy adósságot kelljen fizetnünk. És hogy érzékeltessük a valóságot, a történet egy olyan helyen és időben kezdődik, ahol a valóság, a folklór, az energia és a misztika olvasztótégelyben találkozott: a XX. század eleji Varsóban, a császári orosz cárság alatt."

Várhatóan még a nyár folyamán kapni fogunk további részleteket is a Project Vitriolról, amire érdemes lesz odafigyelni, hiszen a Fool's Theory-t olyan veterán fejlesztők alkotják, akik többek között a The Witcher 2: Assassins of Kingsen és The Witcher 3: Wild Hunton is dolgoztak korábban. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)