Hirdetés

Komoly tuningon esik át a Snowdrop Engine a Ubisoft Avatar játékához

|

Pandora világa teljesen új kihívást jelent a Tom Clancy's The Division-széria motorjának.

Hirdetés

Hosszas titkolózás után a Ubisoft Forwardon végre megmutatták nekünk a Massive Entertainment évek óta készülő Avatar-játékát, az Avatar: Frontiers of Pandorát. Az első trailer alapján megérte a várakozás, a Ubisoft kötelékébe tartozó svéd stúdió belső nézetes, nyílt világú kalandja jóval többnek ígérkezik a kötelező filmes kísérők hangulatát árasztó 2010-es ősénél.

A Na'vik bolygójának lenyűgöző látványáért nem más, mint a Tom Clancy's The Divisionnel debütált Snowdrop motor felel, aminek komoly tuningon kellett átesnie, hogy a szürke, városi környezet után Pandora dús, színpompás növényzetével is megbirkózhasson.

Hirdetés

Erről árulkodik most a Ubisoft új videója, melyben a fejlesztők mesélnek a játék technikai oldaláról.

"Mivel az Avatar világa annyira különbözik mindattól, amit korábban csináltunk, néhány jelentős frissítést és nagy fejlesztést kellett végrehajtanunk a motorunkon."

- kezdi a bemutatót Sebastian Lindoff, a játék műszaki művészeti vezetője. A 3 perces anyagból kiderül, hogy a felturbózott Snowdrop Engine több ezer tárgyat képes egyetlen képkockán kezelni, ami nagyban hozzájárul Pandora "tömény" világának élethű megjelenítéséhez.

Kapunk továbbá valós idejű szél-szimulációt és realisztikus felhőket is, a Frontiers of Pandorában ugyanis nagy szerep jut majd a repülésnek. A felszínen pedig valós idejű Ray Tracing gondoskodik a valósághű fényekről és a világító növények ütős megjelenéséről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A 2022-re ígért Frontiers of Pandora PC-re, next-gen konzolokra és a felhőbe (Google Stadia, Amazon Luna) érkezik, s már csak azért is érdemes rajta tartanunk a szemünk, mert a Massive ugyanezzel a motorral fejleszti a nyílt világú, egyelőre cím nélküli Star Wars játékát is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)